Matkasuunnitelma

"On heillä haaveita", totesi appiukko nuoresta parista. Tämä haave lähti realisoitumaan keväällä 2014 kun selvisi, että rouvalla ei mahdollisesti olisi töitä syksyllä. A oli puolestaan haaveillut vuorotteluvapaasta jo pidempään, ja niin lähtivät pyörät pyörimään. Rautapari suuntaa 2.9. klo 7 Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti Los Angelesia. Matkareitti kulkee alustavasti seuraavanlaisesti: USA länsirannikko-Havaiji Kauain saari-Uusi Seelanti-Tasmania-Thaimaan Krabi. Takaisin Suomeen jouluksi.
 
Miksi lähteä reissuun? A:lla toiveet kiteytyy melko pitkälti kiipeilyn ympärille. Paljon kolmen tähden reittejä ja mielellään huimia pinaakkeleja. Myös surffaus aalloilla innostaa vanhaa lumilautailijaa. Rouva puolestaan tykkää suunnitella asioita etukäteen ja yrittääkin hillitä itseään, ettei koko 3,5 kuukautta olisi "lukkoon lyöty" matkasuunnitelmien osalta jo etukäteen. Mukavaa olisi joka tapauksessa päästä nauttimaan ulkoliikunnasta, ja siinä samalla tutustua vieraisiin kulttuureihin, ihmisiin ja elämyksellisiin luontokohteisiin. Kielitaito ja rohkeus voisi kasvaa vaikka couchsurfingia kokeilemalla ja Rautapari lujittua tiiminä maailmalla toimiessa.

Tarkoitus on matkustaa kohtuullisella budjetilla. Mukana retkeilytarvikkeet, rentoa mieltä ja pitkää pinnaa. Tervetuloa seuraamaan miten meidän  käy :)

Näiden parissa on ryypiskelty pakurikääpämuki jos toinenkin...


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti