lauantai 13. toukokuuta 2017

Pyörät ne pyörivät ympäri...Tällä viikolla on edistynyt joku muu kuin kevät, ja raekuurojen lomassa tontilla tosiaan tapahtuu! Keskiviikkona oli tiedossa sokkelin tekijöiden tulo ja sitä ennen piti saada maa tasaiseksi. Niinpä sunnuntaina rouvakin tarttui tärryyttimen ohjaksiin naperon koisiessa. Raksavaatteiden alle vain kylähepeneet ja hyvin sieltä ehti vielä vaatekutsuille vähän tummempi meikki(hiekka)kerros naamalla.

Tärinää puntissa

Nyt perjantaina monta rautaa tulessa kuvaa tätä viikkoa. Minä ja napero polkupyörän peräkärryssä suhaamme mummolaan eli tämänhetkiseen hoitopaikkaan, kauppaan, tontille, kunnantalolle hakemaan supertärkeää talopäiväkirjaa joka käskettiin hommata aloituskokkouksessa ja muutamaan iltamenoon. Illalla sihteerikön alter ego alkaa selvittää paperipinoja ja laskuja. Punaiseen vai siniseen mappiin? Onko eräpäivä huomenna? Pitää sen verran raivata paperipinoja että edes yksi henkilö kerrallaan mahtuu pöydän ääreen ruokailemaan. A taas raksaa, puhuu puhelimessa mestarin, sähkärin tai konekuskin kanssa, enimmäkseen elää proteiinipatukoilla mutta jos syö kotona katsoo samalla youtubesta kuinka remonttireiska opastaa hometalkoissa. 

Vesivaaka ei valehtele, jos putki on riittävän jäykkää
Ristimitta on sitten justiin eikä melkein ja hirsitalon sokkelin koron oltava 5mm sisällä.


Mutta koti-sieltä se tulee! Kävin fiilistelemässä tulevassa keittiössä ja rauhallista aamuteehetkeä lehden parissa samalla kun keräilin styroksin palasia. Tämä hässäkkä kertoo myös siitä että kaikki on edennyt vinhaa vauhtia. Vielä kun joki paljastuisi jääpeitteen alta niin alkaisin ikkunaverhoja miettimään...
Hmm. Paperilla nämä huoneet näytti paljon isommilta
Sokkelin kivitystä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti