lauantai 23. joulukuuta 2017

Villaa ylle tonttuset!"Ja niin joulu joutuupi taas pohjolaan..." Raksalla joulu tarkoittaa sitä, että ammattimiehet ovat tavoittamattomissa. Putki- ja sähkömiehet häärivät monena päivänä ennen lomille lähtöä ja myös puhallusvillan laitto keittiö-olohuoneen yläpohjan onteloihin tuli pikaisella aikataululla. Olisi laitettu samalla kertaa kaikkialle mutta muualta puuttui vielä putkia. Huokaus. Raksalla aikatulujen hallinta on välillä ihan mahdotonta.
Arctia Pine toi meille puhallusvillat

Eko"villaa" eli lehtisilppua koneeseen.

Ontelot on kätevä täyttää käyttöullakon puolelta.

Ei taatusti vuoda ullakkoluukku eikä sähköläpiviennt.
A on häärinyt raksalla läpivientien kimpussa yrittäen saada niistä mahdollisimman tiiviitä. Lauhoja ilmoja rukoilemme edelleen jotta sisälle tunkeva pakkanen ei haittaisi muun muassa teippaamista. Jonkun verran seinät jo kyllä eristävät ja tiivistäminen on siis ilmeisesti onnistunut? Vaikka yhden oviaukon edessä on vain 5cm finfoam levy nojollaan ja ulkona on -20, niin sisällä on -5- -8 astetta.

Joulu ja loma otetaan kyllä kiitollisina vastaan. Vaikka nytkin lomasuunnitelmissa mentiin raksaprojekti edellä suo tauko palkkatyöstä enempi väljyyttä elämään esimerkiksi koko perheenä sairastaen... Kerätään voimia yllätysten vuoteen 2018 jolloin luvassa onkin, jos niin suodaan, uusi koti ja uusi perheluku...
Pian tulee PUKKI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti