sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulun odotusta Tasmanian keväässä

Noh, tulihan sitä näkemistä ja kokemista myös Tasmaniassa alkuväsymyksestä huolimatta. Tarkoitus oli aluksi hommata oikein vuokra-asunto telttailun sijaan. Onneksi homma lopulta kariutui ja pääsimme sen sijaan helpommin vaihtamaan maisemaa kuin mitä vakituinen tukikohta olisi mahdollistanut. Olen saanut jo yliannostuksen leirielämää ja ei kipeä A:kaan ole tarvinnut kummoista suostuttelu siihen, että aika monta yötä on nautiskeltu sisämajoituksen iloista. Eräällä suomalaisten omistamalla mökillä pääsimme jopa kurkistamaan saunan ikkunasta! Harmi vaan että turvallisuussyistä ovi oli tiukasti lukossa...

Rouva on nauttinut pitkistä lenkeistä rannalla ja eksoottisesta eläimistöstä. Vastaan on tullut polulla "poing poing" kenguru ja mereltä maalle huojui mikäs muu kuin pingviini! Sea dragonit puolestaan ovat kuin satuolentoja ja Luojan taideteoksia. Jos minulla olisi vielä akvaario niin kyllä hommaisin yhden merihevosen sinne.

Ruumiin ja sielun murkinan lisäksi kävimme Hobartin Hillsong churchissä nauttimassa hengen ravintoa. (Alla linkki kyseiseen tilaisuuteen.) Olemme reissun aikana tavanneet paljon kristittyjä. On ollut mahtava huomata, että erilaisista taustoista huolimatta usko ilosanomaan yhdistää. Reissu on ollut täynnä hyvin konkreettisia rukousvastauksia ja arkipäivän varjelusta.  
Tässäpä pieni satu perheen pienimmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti