sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Kiiltomatojen valtakunta

Jännitti! Tiesin että vesi olisi TODELLA virkistävää märkäpuvusta huolimatta. Ja nyt jokeen tuli hypätä selkä edellä kumirengas pyllyn alla. Opas laskee kolmeen ja argh, siellä olet keskellä mustana kiehuvaa jokea, maan alla ja lasket kumirenkaalla eteenpäin. Luolan katossa loistaa tuhat pienen pientä elävää timanttia, kiiltomatoja. Kuin pikkuruisia lyhtyjä polun varrella iltakävelyllä.

Black water rafting eli luolaseikkailu linkki videoon

Seuraavana aamuna matojen taika on haihtunut. Teltta on kastunut pohjasta rankkasateen ansiosta ja yö tuntui reissun kylmimmältä. Tilanne tarvitsee normaalia puuroaamiaista tukevammat rohdot. Onneksi banaaniletut ja pakurikääpä toimivat ja elämä hymyilee jälleen!

Paikallinen apu leirielämän koleuteen ovat olleet kuumat lähteet. Sellaisen kun saisi omalle takapihalle... Meitä on jälleen siunattu loistavalla seuralla. Kiipeilykommuunielämästä on päästy osalliseksi sekä koulun pihalla että vieraisilla paikallisten kiipeilijöiden lukaalissa. Pääsimme osalliseksi illanistujaisiin ilotulituksineen kaikkineen ja maastopyöräilemään elämäni seikkailussa.
















3 kommenttia:

  1. Hehei KIWImaan vierailijat! Missapain matkailette? Ma pidan majaa kuukauden taalla Etelasaarella Dunedinissa ja Castle Hill on jossain vaiheessa kohteena :) Terveisin Hopiaa tarjolla eli Mape

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Ja mekun ollaan vaan taala Pohjoissaarella. Lahetaan tiistaina Tasmaniaan. Siela 2 viikkoa ja sitte Krabille 2 viikoksi. Oot vissiin tyoreisulla? Missa Jyka? Lahe Tasmaniaan mie tarvin kaveria Totem Polelle!

      Poista
  2. heissa, jykä on viellä palokoulussa vuoden loppuun niin jäi suomeen. oon täällä kollegan kanssa tutkimusvierailulla otagon yliopistossa joulukuun puoleenväliin. toi tasmania kuulostais niin hyvältä mutta on aika suolaiset lennoot täältä. höh. mutta pitäkää oikein hauskaa ja turvallista matkaa maailmalla!!

    VastaaPoista