sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Reissuarjen realismia

Tasmania-missä maailman äärissä pieni ihminen voikaan olla! Edessä uusi maa ja uudet seikkailut ja... Rautapari kaipaa vain lepoa ja rauhaa. Mikä on kun kaikki uusi ja jännä on käden ulottuvilla mutta päiväunien kohteena on ihan muut asiat? Kuten aamupala lämpimässä pöydän ääressä, keraaminen teemuki, haarukka, paksu vessapaperi, Lapin kansa, suihku jonka veden lämpötilan saa säädettyä sopivaksi, sänky (joka pysyisi samana enemmän kuin kaksi yötä), jälkiuunileipä, lattiatila venyttelyyn iltaisin, toimiva sähköpistoke, toimiva internetyhteys ilman monen tunnin etsintää ja turhia mäkkäri vierailuja... Prepaid liittymä muuten toteutti tämän haaveen ja snif, puoli 9 uutiset Yle areenasta vaikka joka päivä! Jo ajatus moisesta onnesta herkistää mielen. 

Muiden haaveiden toteutumista on lienee odotettava 22.12 saakka jolloin starttaamme Bangkokista pohjolaan. En vaihtaisi tätä reissua pois, mutta normaalin arjen luksusta kyllä odottaa. Ei jokaisen kaupassakäynnin tarvitse olla uusi seikkailu joka huipentuu itsepalvelukassan ihmeisiin tai pankkikortin toimii, ei toimi ihmettelyyn. 

Terveisiä Putinille (meidän video)

Next blog text will be also in English. And Liam I haven't forgot to send those pictures. I will do the job soon. Be patient.


Unta aina kun mahdollista


Voi tätä kyykkimistä!

Ahneita "ankkoja"!

Viikon luontoiltakysymys: Mikä eläin tuli meitä polulla vastaan?

5 kommenttia:

 1. Nokkasiili, Echidna. :) Jees! Kiva seurata teidän blogia!
  Pauli

  VastaaPoista
 2. Hieno pinaakkeli!

  Esko

  VastaaPoista
 3. Aivan oikein Pauli!
  Ja Paulille lähtee luontoillan c-kasetti lepakoiden saalistusretkestä.
  Mutta visa jatkuu. Seuraavaan kysymykseen Pauli ei saa vastata, koska hän tietää vastauksen taatusti.
  Pinaakkeli on hieno, mutta
  a) minkä niminen?
  b) kuinka korkea?
  c) miten sieltä pääsee pois?
  d) ketkä suomalaiset ovat halanneet sitä?

  VastaaPoista
 4. Hei! Älyttömän hienosti toteutettu ja kirjoitettu. Mutta miten mukavaa matkaa! -Seurattu, nyt on :) t. Mervi Väisänen

  VastaaPoista
 5. Voi suloista nokkasiiliä <3 :Tiina

  VastaaPoista